INDRAGÅRDENS KENNEL

 

 

 2004-08-26 013     046    424    
AKTUELL KULL   PLANERAD KULL  INDRAGÅRDARE

 

Köpa valp från Indragården

Maila till oss, kontakt@indragardens.se, där ni berättar om er själva samt ert  tänkta ändamål med att ha en arbetade Golden.

Vi svarar så fort vi kan.

Efter överenskommelse så bokar vi in ett besök, så ni får träffa oss och hundarna. Detta försöker vi alltid få till innan valparna är födda eller innan tiken är parad. Viktigt att ni och vi känner att det kommer att passa med denna typ av golden till ert tänkta ändamål. Att hunden även kommer att vara en kär familjemedlem tar vi för givet.

Efter detta så skriver vi upp er på intresselistan.
Vi matchar valp och köpare så att det blir bra för båda parter. Vi förbehåller oss rätten att välja valpköpare samt att vi väljer ut vilken valp som ska till respektive hem. Då vi känner valparna väl.

 

Följande krav ställer vi på köparna;

 Att hunden får ett rikt aktivt liv genom träning, jakt, prov mm.

Att god kontakt hålls med oss under hundens levnadstid.

Att man medverkar till att hunden blir röntgad samt mentalbeskriven när det är tid för det. Behöver all hjälp man kan få som uppfödare för att kunna planera vidare inför kommande tänkta kombinationer.  

Att man medverkar vid några träffar/kennelläger/jaktinternat så jag får se hur hunden har det och hur den jobbar.

Vi bidrar som uppfödare med att finnas tillhands med rådgivning, arrrangerar träningar, mentalbeskrivningar, kennelläger samt jaktinternat. 

Hoppas detta lockar till ett givande aktivt liv med en Golden Retriever från oss.